دسته: برق
حجم فایل: 331 کیلوبایت
تعداد صفحه: 32
هدف از گرد آوری این مجموعه، ارائه جزوه ای کامل برای درک بهتر مفاهیم مبانی مهندسی برق بوده است که بصورت تایپ شده و تمیز در قالب ورد و 32 صفحه خدمت شما عزیزان قرار داده ایم.
مقاومت:
به هر المان الکتریکی که در برابر عبور جریان مقاومت از خود نشان دهد و دو سر آن پتانسیل بیافتد به آن مقاومت گویند.
در حالت ایدال مقاومت صفر است
به کمک ابر رساناها: شکل اصلی آن این است که در دمای محیط کاربرد ندار د با عبور الکترون از مقاومت دچار افت پتانسیل می شویم.
قوانین حاکم: KVL، KCL
KCL KVL
این دو قانون بیشتر در مدارات فشرده کاربرد دارد.
مدارات الکتریکی:
1) مدارات فشرده 2) مدارت گسترده
مدارات فشرده: جایی که ابعاد مدار نسبت به طول موجی که در آن مدار وجود دارد در صورتی که خیلی کوچکتر باشد به آن مدار فشرده گویند. (250=λ زیر)
در مدار های فشرده از KVL، KCLاستفاده می شود.
مدارت گسترده: جایی که قوانین KVL، KCL کاربرد ندارد مدار گسترده است در اینجا باید از قوانین ماکسول استفاده کرد. جایی که ابعاد مدار با طول موج آن قابل مقایسه است. (250=λ بالای)
مثال: لامپ در اثر عبور جریان در خود مقاومت نشان می دهد طبق KVL ما افت پتانسیل در دو سر لامپ را داریم.
جریان AC و DC:
کلی ترین حالت یک مقاومت (قانون اهم) : کلی
R خطی و تغییر نا پزیر با زمان: LTI
سری: جریان یکسان
مقاومت های خطی سری
قیمت: 7,000 تومان
دسته: برق
حجم فایل: 285 کیلوبایت
تعداد صفحه: 13
چکیده:
ﻓﺼﻞ ٦
ﺗﺒﺪﻳﻞ ﻻﭘﻼس
ﺗﺒﺪﻳﻞ ﻻﭘﻼس ﻳﻚ وﺳﻴﻠﻪ اﺳﺎﺳﻲ ﺑﺮای ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺳﻴﺴﺘﻢهﺎی ﺧﻄﻲ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻧﺎﭘﺬﻳﺮ ﺑﺎزﻣﺎن ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ. در اﻳﻦ ﻓﺼﻞ ﺑﻄﻮر ﻣﺨﺘﺼﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﻻﭘﻼس و ﺧﻮاص ﺁن ﭘﺮداﺧﺘﻪ وآﺎرﺑﺮد ﻋﻤﺪﻩ ﺁن در ﺣﻞ ﻣﻌﺎدﻻت دﻳﻔﺮاﻧﺴﻴﻞ ﺧﻄﻲ ﺑﺎ ﺿﺮاﺋﺐ ﺛﺎﺑﺖ را آﻪ در ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻣﺪارهﺎی اﻟﻜﺘﺮﻳﻜﻲ در ﻓﺼﻮل ﻗﺒﻞ ﺁﻣﻮﺧﺘﻴﻢ را ﺧﻮاهﻴﻢ دﻳﺪ.
قیمت: 5,000 تومان
دسته: برق
حجم فایل: 413 کیلوبایت
تعداد صفحه: 24
چکیده:
ﻓﺼﻞ ٣
ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ ﮔﺮﻩ وﻣﺶ
در اﻳﻦ ﻓﺼﻞ و دو ﻓﺼﻞ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺑﻪ ﺑﺮرﺳﻲ روشهﺎی آﻠﻲ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺷﺒﻜﻪ ﭘﺮداﺧﺘﻪ ﻣﻲﺷﻮد. از ﺁﻧﺠﺎ آﻪ اﻣﺮوزﻩ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺷﺒﻜﻪهﺎ ﺗﻮﺳﻂ آﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮ اﻧﺠﺎم ﻣﻲﺷﻮد ﺁﺷﻨﺎﻳﻲ ﺑﺎ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻣﻨﻈﻢ ﺷﺒﻜﻪهﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮوﺷﻬﺎی ﮔﺮﻩ، ﻣﺶ (و ﻳﺎ ﺣﻠﻘﻪ و آﺎت ﺳﺖ و ﻣﻌﺎدﻻت ﺣﺎﻟﺖ دردو ﻓﺼﻞ ﺑﻌﺪ) ﺿﺮوری ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ. ﻣﺴﺎﻟﺔ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺷﺒﻜﻪهﺎی ﺧﻄﻲ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻧﺎﭘﺬﻳﺮ ﺑﺎزﻣﺎن در ﻓﺼﻞ اﺧﻴﺮ و ﻧﻴﺰ در دو ﻓﺼﻞ ﺑﻌﺪی ﺑﺼﻮرت زﻳﺮ ﺧﻼﺻﻪ ﻣﻲﺷﻮد. ﺑﺎ ﻣﻌﻠﻮم ﺑﻮدن ﮔﺮاف ﺷﺒﻜﻪ، ﻣﺸﺨﺼﻪهﺎی ﺷﺎﺧﻪهﺎ، ورودیهﺎ (ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻧﺎﺑﺴﺘﻪ) و ﺷﺮاﻳﻂ اوﻟﻴﻪ ﺗﻤﺎم وﻟﺘﺎژهﺎ و ﺟﺮﻳﺎﻧﻬﺎی ﺷﺎﺧﻪهﺎ را ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ آﻨﻴﺪ. در اﻳﻦ ﻓﺼﻞ و ﻓﺼﻞهﺎی ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺗﻨﻬﺎ ﻃﺮز ﺗﺸﻜﻴﻞ ﻣﻌﺎدﻻت ﺷﺒﻜﻪ را ﺑﺮرﺳﯽ ﺧﻮاهﻴﻢ ﮐﺮد. روش ﺣﻞ ﻣﻌﺎدﻻت ﻓﻮق در ﻓﺼﻞ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﻻﭘﻼس ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﻣﯽ ﮔﻴﺮد.
قیمت: 5,000 تومان
دسته: برق
حجم فایل: 226 کیلوبایت
تعداد صفحه: 8
چکیده:
ﻓﺼﻞ ٢
ﮔﺮاﻓﻬﺎی ﺷﺒﻜﻪ و ﻗﻀﻴﻪ ﺗﻠﮕﺎن
در ﻓﺼﻞ ١ ﻣﺮوری ﺑﺮ ﻣﻔﺎهﻴﻢ ﻣﻬﻢ و ﺧﻮاص ﻣﺪارهﺎی اﻟﻜﺘﺮﻳﻜﻲ داﺷﺘﻴﻢ و ﺑﻄﻮر ﺧﻼﺻﻪ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻣﻄﺮح ﺷﺪﻩ در دروس ﻣﺪارهﺎی اﻟﻜﺘﺮﻳﻜﻲ را ﻳﺎد ﺁوری ﻧﻤﻮدﻳﻢ. از اﻳﻦ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ هﺪف ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺧﻮاص ﻳﻚ ﺷﺒﻜﻪ، ﺑﻬﺮ ﭘﻴﭽﻴﺪﮔﻲ آﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻮدﻩ و در اﻳﻦ راﺳﺘﺎ روﺷﻬﺎی ﻣﻨﻈﻤﻲ را ﻣﻌﺮﻓﻲ ﺧﻮاهﻴﻢ ﻧﻤﻮد. در ﻳﻚ ﺷﺒﻜﻪ ﻓﺮض ﺑﺮاﻳﻨﺴﺖ آﻪ ﺗﻤﺎﻣﻲ اﺟﺰاء ﺁن، ﻣﻘﺎوﻣﺘﻬﺎ، ﺧﺎزﻧﻬﺎ، ﺳﻠﻒهﺎی ﺗﺰوﻳﺞ ﺷﺪﻩ ﺗﺮاﻧﺴﻔﻮرﻣﺎﺗﻮرهﺎ، ﻣﻨﺎﺑﻊ واﺑﺴﺘﻪ و ﻧﺎﺑﺴﺘﻪ ﻓﺸﺮدﻩ ﺑﻮدﻩ و ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺪﻟﺴﺎزی هﺴﺘﻨﺪ. هﻤﭽﻨﻴﻦ اﺟﺰاء ﺷﺒﻜﻪ ﻣﻤﻜﻦ اﺳﺖ ﺧﻄﻲ ﻳﺎ ﻏﻴﺮ ﺧﻄﻲ، ﭘﺴﻴﻮﻳﺎاآﺘﻴﻮ، ﺗﻐﻴﻴﺮ ﭘﺬﻳﺮ ﻳﺎ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻧﺎﭘﺬﻳﺮ ﺑﺎزﻣﺎن ﺑﺎﺷﻨﺪ.
قیمت: 5,000 تومان