عنوان | کربوهیدارتها-اصول تغذیه |
رشته | رشته های علوم پزشکی و تربیت بدنی(اصول تغذیه-تغذیه-علوم غذایی-صنایع غذایی-تربیت بدنی) |
تعداد صفحه | 21 |
فرمت | |
قیمت(ریال) | 50000 |
خرید و دانلود |
مقاله فوق شامل 21 اسلاید با فرمت PDF می باشد.این مقاله با موضوع کربوهیدارتها-اصول تغذیه مرتبط با رشته های علوم پزشکی و تربیت بدنی(اصول تغذیه-تغذیه-علوم غذایی-صنایع غذایی-تربیت بدنی) می باشد.
توجه:عزیزانی که به فرمت ورد یا پاورپوینت این مقاله احتیاج دارند می توانند در قسمت دیدگاه های همین مطلب اعلام بفرمایند تا با هزینه ای اندک انجام شود.
فهرست مطالب:
کلیات
انواع کربوهیدراتها
اعمال کربوهیدراتها
گوارش و جذب کربوهیدراتها
هورمون های موثر در تنظیم قند خون
سوخت گلوکز در سلول(اکسیداسیون گلوکز)
منابع غذایی
نمایه گلایسمی(پاسخ گلایسمی)
gi glycemic index
رژیم غذایی پر فیبر:مزایا
رژیم غذایی پر فیبر:معایب
اختلالات ناشی از سوخت و ساز کربوهیدراتها
عوامل خطر اصلی دیابت 2
و...
این پاورپوینت بسیار مناسب برای تدریس یا کنفرانس کلاسی می باشد.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
عنوان | مقاله در مورد انرژی متابولیسم پایه |
رشته | رشته های علوم پزشکی و تربیت بدنی(اصول تغذیه-تغذیه-علوم غذایی-صنایع غذایی-تربیت بدنی) |
تعداد صفحه | 45 |
فرمت | |
قیمت(ریال) | 55000 |
خرید و دانلود |
مقاله فوق شامل 45 اسلاید با فرمت PDF می باشد.این مقاله با موضوع انرژی متابولیسم پایه مرتبط با رشته های علوم پزشکی و تربیت بدنی(اصول تغذیه-تغذیه-علوم غذایی-صنایع غذایی-تربیت بدنی) می باشد.
توجه:عزیزانی که به فرمت ورد یا پاورپوینت این مقاله احتیاج دارند می توانند در قسمت دیدگاه های همین مطلب اعلام بفرمایند تا با هزینه ای اندک انجام شود.
فهرست برخی از مطالب:
تعاریف انرژی
روش های اندازه گیری انرژی مصرفی
اجزای مصرف انرژی
برآورد نیاز به انرژی
عوامل موثر بر انرژی مصرفی استراحت (REE)
ترکیب بدن
ضخامت چین پوستی
عوامل موثر بر اثر حرارتی غذا
تعادل انرژی
و...
این پاورپوینت بسیار مناسب برای تدریس یا کنفرانس کلاسی می باشد.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
عنوان | مقاله در مورد چربیها-اصول تغذیه |
رشته | رشته های علوم پزشکی و تربیت بدنی(اصول تغذیه-تغذیه-علوم غذایی-صنایع غذایی-تربیت بدنی) |
تعداد صفحه | 33 |
فرمت | |
قیمت(ریال) | 50000 |
خرید و دانلود |
مقاله فوق شامل 33 اسلاید با فرمت PDF می باشد.این مقاله با موضوع چربیها-اصول تغذیه مرتبط با رشته های علوم پزشکی و تربیت بدنی(اصول تغذیه-تغذیه-علوم غذایی-صنایع غذایی-تربیت بدنی) می باشد.
توجه:عزیزانی که به فرمت ورد یا پاورپوینت این مقاله احتیاج دارند می توانند در قسمت دیدگاه های همین مطلب اعلام بفرمایند تا با هزینه ای اندک انجام شود.
فهرست مطالب:
چربیها
تقسیم بندی چربیها
اشباع شدگی
تقسیم بندی لیپیدها
اعمال چربیها در بدن
موقعیت پیوندهای دوگانه
منابع اسیدهای چرب
نسبت امگا-6 به امگا-3
اسیدهای چرب
منابع اسیدهای چرب
هورمون های موثر در متابولیسم چربیها
و...
این پاورپوینت بسیار مناسب برای تدریس یا کنفرانس کلاسی می باشد.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
عنوان | مقاله در مورد پروتئین ها-اصول تغذیه |
رشته | رشته های علوم پزشکی و تربیت بدنی(اصول تغذیه-تغذیه-علوم غذایی-صنایع غذایی-تربیت بدنی) |
تعداد صفحه | 25 |
فرمت | |
قیمت(ریال) | 5000 |
خرید و دانلود |
مقاله فوق شامل 25 اسلاید با فرمت PDF می باشد.این مقاله با موضوع پروتئین ها-اصول تغذیه مرتبط با رشته های علوم پزشکی و تربیت بدنی(اصول تغذیه-تغذیه-علوم غذایی-صنایع غذایی-تربیت بدنی) می باشد.
توجه:عزیزانی که به فرمت ورد یا پاورپوینت این مقاله احتیاج دارند می توانند در قسمت دیدگاه های همین مطلب اعلام بفرمایند تا با هزینه ای اندک انجام شود.
فهرست مطالب:
تقسیم بندی پروتئین ها
اسید آمینه
اعمال پروتئین ها
تقسیم بندی پروتئین از نظر شکل
تقسیم بندی پروتئین از نظر ترکیب
گوارش و جذب پروتئین ها
پروتئین ها به عنوان یک منبع انرژی
تکمیل سازی پروتئین
گیاه خواری
اختلالات ناشی از سوخت و ساز پروتئین ها
اختلالات ناشی از کمبود پروتئین ها
علل سوء تغذیه در کودکان
و...
این پاورپوینت بسیار مناسب برای تدریس یا کنفرانس کلاسی می باشد.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
عنوان | پاورپوینت آزمون درک مطلب انگلیسی |
رشته | دبیرستان |
تعداد اسلاید | 15 |
فرمت | PPTX(پاورپوینت) |
قیمت(ریال) | 100000 |
خرید و دانلود |
این پاورپوینت شامل تعداد 15 اسلاید می باشد.پاورپوینت آزمون درک مطلب انگلیسی به صورت کاملا گرافیکی و حرفه ای به صورت پاورپوینت تنظیم شده است که دارای 6 درس و آزمون می باشد.
عنوان درس ها:
washoe and the puzzles The other side of the moon HOLLAND'S TOY TOWN CHARLES DICKENS AND THE LITTLE CHILDREN THE LITTLE OLD MAN WHO COULD NOT REDA HIC,HIC,HIC
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید