دسته بندی | سامسونگ |Samsung |
بازدید ها | 84 |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 0 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
دسته بندی | سامسونگ |Samsung |
بازدید ها | 70 |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 0 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
فایل مورد نظر روی مدل سامسونگ SM-A5000 و مدل هایی که در تنظمیات A500F درج شده اما در دانلود مد A5000 درج شده قابل رایت است و حاوی اندروید 5.0.2 است.
فایل قرارداده شده مشکلاتی از قبیل سرویس های گوگل -مشکل دیتا و هاست اسپات -ارسال و دریافت پیامک و برخی مشکلات نرم افزاری دیگر رو حل میکند.
دسته بندی | مقالات ترجمه شده |
بازدید ها | 55 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 1014 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
کلمات کلیدی: DNA؛ ارگانیسم¬های اصلاح شده ژنتیکی؛ پروتئین؛ استانداردسازی؛ روش¬های آزمایش
دسته بندی | مقالات ترجمه شده |
بازدید ها | 47 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 875 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 20 |
ژنوم یوکاریوتی درون نوکلئوزوم قرار دارد، که واحد پایه کروماتین را شکل میدهد و به طور فیزیولوژیکی از DNA درون هسته شکل میگیرد. به غیر از عملکرد آن در فشرده سازی مولکول DNA هسته ای، کروماتین نیز به عنوان یک پلت فرم بر روی مسیرهای سیگنالینگ به عنوان پوششی برای همیاری کردن در تعیین وضعیت بیان mRNAها و دیگر مولکولهای RNA (کدگذاری نشده) عمل میکنند. تجزیه و تحلیل مشخصات اپی ژنتیک با هدف تعیین تغییرات در نوکلئوزوم، برای ایجاد و حفظ صفات قابل توارث مستقل از توالی DNA، مانند مشخص نمودن سلول تعیین کننده، عمل میکند.
کلمات کلیدی: پروفایلینگ (برش عمودی) • تغییرات هیستون • متیلاسیون DNA • ChIP بر روی تراشه • توالی ChIP
دسته بندی | مقالات ترجمه شده |
بازدید ها | 51 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 1249 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
غنی سازی اسید فولیک از طریق اندکی جوشاندن در برنج، به طور قابل توجهی افزایش مقدار اسید فولیک در دانه خام و پخته شده را افزایش داده است. با این حال، اندکی جوشاندن، به صورت همزمان تغییراتی در ویژگی برنج ایجاد می کند که ممکن است پذیرش مصرف کنندگان از برنج غنی شده را تحت تاثیر قرار دهد. دو مطالعه پذیرش مصرف کننده بر اساس ویژگیهای بصری و طعم و مزه با یک نمونه مصرف کننده عمدتا آسیایی به منظور بررسی این موضوع انجام شد.
در مطالعه 1، پذیرش بصری مصرف کننده از برنج نیم پخته غتی شده (UF 1، UF 2 و UF 3) مورد بررسی قرار گرفت. پذیرش بصری از سه نمونه برنج نیم پخته خام غنی شده با یک شاهد برنج نیمپخته تجاری، مقایسه شد.
در مطالعه 2، برنج نیم پخته خام غنی شده با برنج سفید تجاری فاقد غنی سازی مخلوط شد و در معرض پخت و پز قرار گرفت.