دانلود انواع مقاله

(پروژه، مقاله، پایان نامه، گزارش کارآموزی، سوالات استخدامی، طرح توجیهی و...)

دانلود انواع مقاله

(پروژه، مقاله، پایان نامه، گزارش کارآموزی، سوالات استخدامی، طرح توجیهی و...)

گزارش کارآموزی شرکت ویتانا (تولید بیسکویت)…

فهرست مطالب عنوان صفحه ۱- تاریخچه...

۲- خط تولید...

۳- سیلوی آرد...

۴- آسیا کردن ضایعات...

۵- شکر...

۶- روغن...

۷- بیسکویت...

۸- سالن خمیرزنی...

۹- انواع خمیرها و سیستم ها...

۱۰- بسته بندی بیسکویتت...

۱۱- ویژگی بیسکویت...

۱۲- نان سوخاری...

۱۳- بسته بنی نان سوخاری...

۱۴- ویژگی نان سوخاری...

۱۵- بخش میکروب شناسی...

۱۶- آزمایش آب...

۱۷- تست های تأییدی، تکمیلی...

۱۸- شمارش کلی میکروبها...

۱۹- بخش کنترل کیفی...

۲۰- آزمایشگاه شیمی...

۲۱- آزمایشات آرد...

۲۲- آزمایشات آب...

۲۳- آزمایشات روغن...

۲۴- آزمایشات نمک...

تاریخچه:

کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۷ در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع در کیلومتر ۱۱ جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای ۱۳۴۲ با وارد نمودن ماشین آلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.

پس از انقلاب اسلامی این شرکت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال ۱۳۶۵ این شرکت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر کار نمود و در نهایت در سال ۱۳۷۹ بدنبال سیاست گذاری شرکتهای تحت پوشش به بخش خصوصی شرکت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شرکت سرمایه گذار البرز می باشد.

در حال حاضر تعداد ۶۵۰ نفر پرسنل دارد که در دو شیفت ۸ ساعته مشغول فعالیت می باشند. تولید عمده این کارخانه را بیسکویت مادر تشکیل می دهد که در کنار محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسکویت نارگیلی، پنجره ای و جنگ و کرمدار در سطح کمتری تولید می شوند.

خرید و دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.