دانلود انواع مقاله

(پروژه، مقاله، پایان نامه، گزارش کارآموزی، سوالات استخدامی، طرح توجیهی و...)

دانلود انواع مقاله

(پروژه، مقاله، پایان نامه، گزارش کارآموزی، سوالات استخدامی، طرح توجیهی و...)

کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس…

فهرست مطالب

شرح صفحه

فصل اول

جدول نتایج چکیده طرح ۳

فصل دوم

کلیات در راستای شناسائی محصول و ۶

مقدمه

۱-۲ تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری، طبقه بندی و ۷

۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای ۱۰

۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش ۱۱

فصل سوم

بررسی و برآوردهای فنی ۱۲

۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه ۱۲

۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید ۱۲

۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد ۱۷

۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت ۲۰

۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد ۲۵

۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و... ۲۶

۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید ۳۳

۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی ۳۷

۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی ۴۰

۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و... ۴۱

فصل چهارم

بررسی های مالی و اقتصادی ۴۳

۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد ۴۴

۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد ۴۶

۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری ۵۰

۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی ۵۳

۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید ۵۴

۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار ۵۶

۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و... ۵۶

خرید و دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.