دانلود انواع مقاله

(پروژه، مقاله، پایان نامه، گزارش کارآموزی، سوالات استخدامی، طرح توجیهی و...)

دانلود انواع مقاله

(پروژه، مقاله، پایان نامه، گزارش کارآموزی، سوالات استخدامی، طرح توجیهی و...)

طرح توجیهی تهیه عسل و بسته بندی در بسته های 50 و 100 گرمی…

دسته: طرح های توجیهی

حجم فایل: 50 کیلوبایت

تعداد صفحه: 66

1ـ چکیده

1ـ1ـ مشخصه طرح:

عنوان طرح تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی (صادراتی) می‌باشد. طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است: عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود می‌آید. و ویژگیهای عمومی آن می‌بایست بر طبق استاندارد تدوین شده باشد. محصول جنبی این طرح موم می‌باشد و ظرفیت تولیدی طرح 125 کیلوگرم عسل بسته‌بندی شده در ظروف 50 و 100 گرمی یکبار مصرف در ساعت می‌باشد.

2ـ1ـ فرآیند تولید:

عسل شان پس از خروج از کندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اکستراکتور، عسل از موم جدا سازی می‌شود. عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بسته‌بندی اتوماتیک بسته‌بندی می‌شود.

3ـ1ـ شرایط عملیاتی:

تعداد روز کاری در سال 270 روز و بر اساس یک شیفت 8 ساعته محاسبه شده است.

4ـ1ـ در صد تامین مواد اولیه:

ماده اولیه اصلی یعنی عسل کلاً از داخل کشور تهیه می‌شود و مواد بسته بندی وارداتی است و می‌توان گفت که 90 درصد مواد اولیه داخلی و 10 درصد وارداتی می‌باشد.

5ـ1ـ تعداد کارکنان:

مدیریت یک نفر، پرسنل تولیدی شامل 7 نفر کارگر و دو تکنسین، اداری و مالی 2 نفر، ‌نگهبهان و خدماتی 1 نفر، راننده و تداکاتچی 1 نفر، تاسیساتی یکنفر، ‌جمع پرسنل 15 نفر.

6ـ1ـ تاسیسات زیر بنایی:

کل توان برق 80 کیلووات: فرآیند 54 کیلوات، تاسیسات 16 کیلو وات، ‌اضطراری 11 کیلو وات، آب مصرفی روزانه در حد استاندارد آب آشامیدنی و به میزان 5 متر مکعب در روز قابل تامین از شبکه سراسری.

روزانه حدود 200 لیتر گازوئیل جهت دیگ بخار به مصرف می‌رسد.

سیستم جمع آوری و تصفیه و دفع فاضلاب بطریق سپتیک تانک پیش بینی شده است.

فهرست مطالب

1- چکیده

2- کلیات

1-2- انواع عسل

2-2- چگونگی و میزان بکارگیری

3-2- کالاهای قابل جانشینی

4-2- قیمت و امکان فروش

3- بررسی فنی

1-3- اصول فرآیند تولید

2-3- نکات علمی و شرایط بهینه

3-3- نمودار گردش مواد در کارخانه

4-3- کنترل کیفیت

5-3- نگهداری

4- برآوردهای فنی

1-4- ظرفی و برنامه تولید

2-4- مشخصات فنی

3-4- کنترل کیفیت

4-4- تاسیسات عمومی

5-4- نیروی انسانی

7-4- زمان بندی اجرای طرح

5- بررسیهای مالی و اقتصادی

1-5- جدول ارزش مواد اولیه

جدول هزینه انرژی

جدول هزینه نیروی انسانی

2-5- جدول ماشین آلات و تجهیزات تولیدی

جدول هزینه وسایل نقلیه

جدول هزینه تاسیسات عمومی

جدول هزینه ساختمانها

جدول هزینه محوطه سازی

جدول هزینه های قبل از بهره‌برداری

3-5- سرمایه ثابت

سرمایه در گردش

کل و نحوه سرمایه گذاری

4-5- جدول هزینه استهلاک

جدول هزینه تعمیرات ونگهداری

5-5- جدول تفکیک هزینه‌های ثابت و متغییر تولید

محاسبه قیمت تمام شده

6-5- محاسبه قیمت فروش

7-5- جداول مالی اساسی

جدول پیش‌بینی عملکرد سود و زیان

جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی

جدول پیش بینی تراز نامه

8-5- شاخصهای اقتصادی

ارزش افزوده

نقطه سر به سر

نرخ بازدهی و دورة برگشت سرمایه

سرمایه گذاری سرانه

9-5- تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح

خلاصه تهیه و بسته بندی عسل

قیمت: 10,000 تومان

خرید و دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.