موضوع طرح: تولید و بسته بندی سس مایونز به ظرفیت 171 تن در سال
محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور
دوره بازگشت سرمایه: 14 ماه
طبقه بندی: صنایع غذایی و طرح توجیهی
استفاده از غذاهای سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشنی های مختلف انجام می گیرد. که انواع سس ها از مهم ترین این چاشنی ها محسوب می گردند. سس ها شامل انواع مختلفی هستند که سس های کچاپ، خردل و مایونز از اصلی ترین آنها به شمار می آیند. در این میان سس مایونز به عنوان سسی که هم به صورت خالص مورد استفاده قرار می گیرد و هم به عنوان پایه ای برای تهیه سایر انواع سس، از جمله سس های سالاد، سس فرانسوی، سس ایتالیایی، سس هزارجزیره و . به شمار می آید از محبوبیت فراوانی برخوردار است.
عناوین طرح توجیهی
- خلاصه طرح
- مشخصات سرمایه گذاری طرح
- معرفی محصول
- فرآیند تولید
- سرمایه گذاری ثابت طرح
- محوطه سازی
- ساختمان های مورد نیاز
- تاسیسات و تجهیزات
- هزینه ماشین آلات
- هزینه وسایل آزمایشگاهی
- هزینه وسایل نقلیه
- هزینه های قبل از بهره برداری
- جدول هزینه های ثابت طرح
- جدول هزینه های جاری طرح
- حقوق و دستمزد نیروی انسانی
- هزینه سوخت و انرژی
- هزینه استهلاک، تعمیر و نگهداری
- سرمایه در گردش
- قیمت فروش
- محاسبه نقطه سر به سر
- محاسبه سود ویژه
- محاسبه سود عملیاتی
- دوره برگشت سرمایه
چکیده
اشرشیا کولی نوترکیب برای تولید مشترک هیدروژن و پلی هیدروکسی بوتیرات (PHB) ساخته می شود که بواسطه رشد سریع آن و راحتی دستکاری ژنتیکی آن است. بویژه مسیرهای متابولیک بی هوازی اختصاص یافته به تولید مشترک هیدروژن و PHB که بواسطه مزایای جریان های مستقیم از ترکیبات سمی مانند فورمات و استات ایجاد می شوند از محصولات مفیدی می باشند. در اینجا ای. کولی نوترکیب هیدروژناز 3 و یا سنتز استیل-CoA نشان دهنده تولید PHB پیشرفته و هیدروژن هنگام رشد با یا بدون استات بعنوان منبع کربن است. هنگامی که هیدروژناز 3 بیش از حد بیان می شود، محصول هیدروژن از 14 به 153 mmol H2/mol گلوکز در واسطه نمک معدنی (MS) با گلوکز بعنوان منبع کربن افزایش می یابد، که همراه با محصول PHB افزایش یافته از 0.55 به 5. 34 mg PHB/g گلوکز در واسطه MS با گلوکز و استات بعنوان منبع کربن است.
کلیدواژگان: PHB، تولید هیدروژن، هیدروژناز 3، بیولوژی سنتزی، مهندسی متابولیک، اشرشیا کولی
مقدمه
هیدروژن به عنوان منبع انرژی ثانویه تجدید شدنی، مناسب و تمیز، توجه زیادی را به خود جلب نموده است (مدا و همکاران، 2011، اوه و همکاران، 2011، ژنگ، 2011). تولید بیولوژیکی هیدروژن بواسطه ماهیت انعطاف پذیر و دوستدار محیط آن در مقایسه با روش های ترمو شیمی ایی اهمیت بسیاری پیدا کرده است (داس و وزیروگلوب، 2008). اشتریا کولی یک میکرو ارگانیسم شناخته شده با گروهی از ابزار ساده موجود برای دستکاری ژنتیکی و تنظیم فیزیولوژیکی است، که پتانسیل و فواید خود را برای تولید هیدروژن تخمیری نشان داده است (کلومبرگ و گونزالز، 2010، هالنبک، 2005). مهندسی متابولیک برای افزایش تولید هیدروژن با استفاده از ژن های موثرتر و پاکسازی مسیرهای رقابتی در ای. کولی بکار می رود (مدا و همکاران، 2008، یوشیدا و همکاران، 2006، یوشیدا و همکاران، 2007).
خلاصه
اشرشیا کولی نوترکیب برای تولید مشترک هیدروژن و پلی هیدروکسی بوتیرات (PHB) ساخته می شود که بواسطه رشد سریع آن و راحتی دستکاری ژنتیکی آن است. بویژه مسیرهای متابولیک بی هوازی اختصاص یافته به تولید مشترک هیدروژن و PHB که بواسطه مزایای جریان های مستقیم از ترکیبات سمی مانند فورمات و استات ایجاد می شوند از محصولات مفیدی می باشند. در اینجا ای. کولی نوترکیب هیدروژناز 3 و یا سنتز استیل-CoA نشان دهنده تولید PHB پیشرفته و هیدروژن هنگام رشد با یا بدون استات بعنوان منبع کربن است. هنگامی که هیدروژناز 3 بیش از حد بیان می شود، محصول هیدروژن از 14 به 153 mmol H2/mol گلوکز در واسطه نمک معدنی (MS) با گلوکز بعنوان منبع کربن افزایش می یابد، که همراه با محصول PHB افزایش یافته از 0.55 به 5.34 mg PHB/g گلوکز در واسطه MS با گلوکز و استات بعنوان منبع کربن است.
کلمات کلیدی: PHB، تولید هیدروژن، هیدروژناز 3، بیولوژی سنتزی، مهندسی متابولیک، اشرشیا کولی.
مقدمه
هیدروژن به عنوان منبع انرژی ثانویه تجدید شدنی، مناسب و تمیز، توجه زیادی را به خود جلب نموده است (مدا و همکاران، 2011، اوه و همکاران، 2011، ژنگ، 2011). تولید بیولوژیکی هیدروژن بواسطه ماهیت انعطاف پذیر و دوستدار محیط آن در مقایسه با روش های ترموشیمیایی اهمیت بسیاری پیدا کرده است (داس و وزیروگلوب، 2008). اشتریا کولی یک میکرو ارگانیسم شناخته شده با گروهی از ابزار ساده موجود برای دستکاری ژنتیکی و تنظیم فیزیولوژیکی است، که پتانسیل و فواید خود را برای تولید هیدروژن تخمیری نشان داده است (کلومبرگ و گونزالز، 2010، هالنبک، 2005). مهندسی متابولیک برای افزایش تولید هیدروژن با استفاده از ژن های موثرتر و پاکسازی مسیرهای رقابتی در ای. کولی بکار می رود (مدا و همکاران، 2008، یوشیدا و همکاران، 2006، یوشیدا و همکاران، 2007).
دسته: کشاورزی
حجم فایل: 13 کیلوبایت
تعداد صفحه: 19
زنبورهای یک کندو شامل یک ملکه، چند صد زنبور نر ون چندین هزار زنبور کارگر می باشد. در تابستان و بهار که زنبورها فعالیت زیادی برای جمع آوری شیره دارند کندو ممکن است 5-7 کیلو زنبور داشته باشد و تعداد زنبورهای نر در این موقع زیادتر از هر موقع دیگر در کندو دیده شوند. هر یک از این دو نوع زنبور وظیفه خاصی دارند ولی منظوری که یک کندو تعقیب می نماید عبارت از بقای نسل و یا دفاع و نگهداری کندو می باشد و نظر انفرادی در بین نیست و هیچکدام از آنها در نتیجه سعی انفرادی قادر نیستند که برای مدت طولانی زنده بمانند و بنابراین هدف آنها به طور دسته جمعی انجام می گیرد.
قیمت: 2,000 تومان
چکیده
عصاره آب پز شده به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که خواص آنتی اکسیدانی جالبی ارائه می نماید و همچنین حاوی اسیدهای آلی و قندها می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی استفاده مستقیم از عصاره آب پز شده به، برای تولید ماست کم چرب است. علاوه بر این، این عصاره باعث بروز تغییر رنگ ماست و کاهش حساسیت می شود. عصاره آب به، اثر بازدارنده ای در برابر باکتری های اسید لاکتیک دارد که، احتمالا به علت مقادیر زیاد پلی فنول می باشد. در نتیجه، ماست غنی شده با آب عصاره به، دارای PH بالاتر و مقدار اسید لاکتیک کمتری در مقایسه با دیگر ماست ها می باشد. این تغییرات در خواص رئولوژیکی و بافتی آنها منعکس شده است: ماست های نرم با تغییر شکل بالا و رفتار الاستیک پایین و ویسکوزیته (چسبناکی) همراه هستند. پژوهش های آینده علاوه بر عصاره آب به در غذاهای دیگر، به مطالعه خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آنها میپردازد.
کلیدواژه: میوه به، آب پز شده، ماست، محصول فرعی، فعالیت آنتی اکسیدان
مقدمه
فاضلاب می تواند از مراحل مختلفی در صنایع غذایی مانند فرایند تمیز کردن و مرحله سفید کردن میوه یا سبزیجات ایجاد شود، یا به عنوان یک محصول ثانویه نظیر فیبر موجود در رژیم غذایی، فرآوری شود. امکان تولید فاضلاب از صنایع غذایی انسانی به ارتقای روند اقتصادی و فرآوری غذایی کمک می کند. میوه به بدلیل سختی فرآیند تخمیر، تلخی و گسی، خیلی تازه بنظر نمیرسد. اما هنگامی که رسیده می شود، برای تولید مارمالاد، مربا، ژله و کیک بکار میرود. Eodriquez Guisado و همکارانش در سال (2009) مقدار متوسطی برای خصوصیات شیمی ایی پنج میوه جمع آوری شده در جنوب شرقی اسپانیا تعیین کردند که نشان دهنده میزان آب بالا (76.72 g/100 گرم) ، فیبر خام بالا (5. 33 g/100 گرم) ، و مقدار کمی چربی (1.95 g/100 گرم) است. میوه به (مانند سیب و گلابی) متعلق به خانواده Roseaceae می باشد و خواص مفید خوب و تثبیت شده ای برای سلامت انسان ها دارد.